Manažment v 21. storočí posun paradigmy, trendy a najväčšie výzvy - Kokavcová, Dagmar
Štyri základné stupne ekonomického rozvoja podľa Andrášika. Éra novej ekonomiky a posun paradigmy manažmentu. Manažment pre 21. storočie. Trendy vývoja v podnikaní a manažmente.