Vývojové tendencie finančného trhu - Serinová, Katarína
Situácia na finančnom trhu. Koncepcia Ministerstva financií SR. Ochrana spotrebiteľa na na finančnom trhu. Finančné vzdelávanie. Regulácia sprostredkovania a poradenstva na finančnom trhu.