Úskalia rozhodovania v krízových situáciách - Šimák, Ladislav
Proces rozhodovania v krízových situácách. Charakteristické črty krízových situácií. Faktory ovplyvňujúce proces tvorby účinných rozhodnutí v krízových situáciách. Hrozby chybných rozhodnutí.