Ďalšie kroky k zníženiu nezamestnanosti - Tichý, Miroslav
Príspevok na zapracovanie znevýhodneného uchádzača o zamestnanie. Príspevok na podporu udržania v zamestnaní zamestnancov s nízkymi mzdami. Príspevok na aktivačnú činnosť formou menších služieb pre obec. Príspevok na aktivačnú činnosť formou dobrovoľníckej služby. Príspevok na presťahovanie za prácou a príspevok na dopravu do zamestnania.