Ďalšie kroky k zníženiu nezamestnanosti - Tichý, Miroslav
Súčasťou krokov, ktoré viedli k zníženiu nezamestnanosti nie je len spomenutá novela zákona o službách zamestnanosti, ale aj novelizácie vyhlášok Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, ktorými sa vykonáva ustanovenie § 69 spomínanej právnej normy. Novelizované vyhlášky.