Ako zvýšiť delegovaním svoju efektivitu?
Pomoc podriadeným rozvíjať sa profesionálne. Delegovanie úloh na podriadených. Používanie otázok namiesto príkazov. Znalosť silných a slabých stránok podriadených. Samostatné myslenie podriadených. Zdroje k práci podriadených.