Bariéry inovačních aktivit v ČR - Rolinková, Pavlína
Inovácie predstavujú v súčasnosti prioritu pre dosahovanie konkurencieschopnosti a hrajú dôležitú úlohu v stratégii ekonomického rozvoja ČR. Identifikácia možných bariér inovačných aktivít. Podpora inovačných aktivít. Operačný program podnikanie a inovácie v ČR na roky 2007-2013.