Európska sieť podnikov - nový záväzok Európy pre malé a stredné podniky - Lalíková, Lucia
Dôležitosť malých a stredných podnikov v konkurenčnom svete. Sú zdrojom zamestnanosti a inovatívnych tovarov a služieb. Charakteristika služieb Európskej siete podnikov.