Volba právní formy - daňové hledisko - Získalová, Tereza
Vhodná forma právnej formy môže podnikateľovi zaistiť pomerne veľké úspory na daňových odvodoch. Príspevok rieši otázku, či je pre podnikateľa-jednotlivca výhodnejšie podnikať ako fyzická osoba alebo založiť spoločnosť s ručením obmedzeným.