Hospodárenie škôl a školských zariadení - Veverková, Ingrid
Právna forma neziskovej organizácie. Zriadenie škôl a školských zariadení podľa zákona č. 523/2004 Z. z. a č. 213/1997 Z. z. Zlúčenie, splynutie, zrušenie, zánik a likvidácia neziskovej organizácie. Škola a školské zariadenie ako nezisková organizácia, ich financovanie, hospodárenie.