Rizikový kapitál - a jak ho spočítat? - Kalous, Roman
Charakteristika rizikového kapitálu. Hľadanie spôsobu ako komplikovane spravované ukazovatele jednotlivých druhov rizík zjednotiť do ukazovatela jednotného celkového rizika. Rôzne druhy agregácii používané pre výpočty RBC. Prevedenie výpočtu Monte Carlo simulácie pre agregáciu rozdelenia troch základných druhov rizík - tržného, kreditného a operačného u fiktívnej spoločnosti.