Role ratingu v sektoru pojišťoven
Vplyv ratingu na cenu poistného. Rating v poisťovniach v ČR. Rozdiely v ratingoch pre investora a pre klienta. Existencia zaisťovne na dobrú kvalitu poisťovne. Úloha ratingu a Solvency II.