Možnosti kalkulácie nákladov podniku na finančné zdroje - Kiseľáková, Dana
Možnosti a modely kalkulácie nákladov podniku na finančné zdroje. Identifikácia hlavných faktorov, ktoré ovplyvňujú výšku a cenu nákladov na vlastné a cudzie zdroje podniku. Analýza modelu WACC a modelu EVA. Problémová kategória nákladov na vlastný kapitál. Možnosti využitia kalkulácie nákladov pri finančnom rozhodovaní v praxi a ich vplyvu na zvyšovanie finančnej efektívnosti podnikov.