Využívanie sekundárnych údajov pri čerpaní finančných prostriedkov z Európskej únie - Hasprová, Mária, 1970-
Prehľad jednotlivých sekundárnych zdrojov a možností ako využiť štrukturálne fondy Európskej únie. Externé a interné sekundárne informácie.