Postoje a skúsenosti obyvateľstva Slovenskej republiky na používanie eura - Rábek, Tomáš
Katedra financií SPU realizovala dotazníkový prieskum v rámci projektu VEGA, č. 1/463207 na zistenie postojov a skúseností obyvateľstva SR na používanie eura. Výsledky tohto prieskumu.