Manažment hodnoty podniku - Harumová, Anna, 1955-
Hodnota podniku ako ukazovateľ úspešnosti. Hodnota sa nerovná cene, za ktorú môže byť majetok realizovaný, ale je jej najpravdepodobnejším odhadom. Ohodnocovanie majetku podniku. Parametre ekonomického rastu. Manažment mediálnych podnikov. Realitný trh vo svete.