Využitie Basel II v malých a stredných podnikoch - Grančičová, Katarína, 1967-
Analýza stratégií. Jasné kritériá pre výber stratégií. Etapa plánovania - slúži na tvorbu logického rámca a na skompletizovanie logiky stratégie. Intervenčná logika. Objektívne overiteľné ukazovatele a prostriedky. Pramene overovania. Predpoklady a riziká. Rizikové faktory ovplyvňujúce realizáciu cieľov podniku.