Vývoj potravín brzdí diskont - Hinková-Dibarborová, Andrea
Barometer elektronického obchodovania. Online zákazníci v jednotlivých štátoch EÚ. Fungovanie online nákupu potravín v rámci Európy. Dobierka stále vedie.