Potreba zmien vzorcov vzdelávania - Burák, Emil
Problém rivality medzi školami. Podnikateľské myslenie. Deficit inovácie a kreativity. Potreba inovačných prúdov a trendy zmien pre vzdelávanie. Prehodnotenie kompetencií. Modernizácia vzdelávacích systémov.