Einige Bemerkungen zum Gebrauch der R-Laute im Deutschen - Adamcová, Lívia
Teoretické a didaktické aspekty artikulácie a použitia r-hlásky v nemčine. Problémy z hľadiska pedagogickej praxe a komunikatívneho nácviku.