Dokumentárne platby v medzinárodnom platobnom styku a problémy, na ktoré môžu upozorňovať v rámci hospodárskeho systému - Sarybaev, Esenbek
Problémy súvisiace s dokumentárnymi platbami v medzinárodnom platobnom styku, analýza rôznych foriem a spôsobov dokumentárnych platieb. Všeobecná nestabilita hospodárskej situácie v niektorých štátoch, nedostatočná pripravenosť normatívneho zákonodarstva a ďalšie transformačné ťažkosti majú negatívny vplyv na rozvoj najmä bezhotovostného platobného styku. Faktory ovplyvňujúce dokumentárne platby.