Spôsoby zabezpečenia pohľadávok pred rizikom neplatenia - Seňová, Andrea
Monitorovanie pohľadávok. Riešenie dubióznych pohľadávok. Spôsoby prevencie vzniku polehotných pohľadávok vo vybranom podniku. Zásady prevencie vzniku nedobytných pohľadávok.