Moderný nástroj pre podporu efektívnej činnosti controllingu - Král, Ľubomír
Požiadavky používateľa typu controller a manažér na controllingový systém s načrtnutím možností na vytvorenie vhodného prostredia pre riešenie controllingu s cieľom efektívneho a kvalitného uspokojenia informačných potrieb manažérov s podporou BI riešenia controllingového systému ProValue z ponuky NESS.