Prepojenie modelu výnimočnosti EFQM a vybraných manažérskych modelov - Malá, Denisa
Charakteristika modelu výnimočnosti EFQM. Výkonový hranol. Potreby a túžby participujúcich skupín. Stratégie a procesy. Postupnosť ziskovosti služieb. Investovanie do ľudí.