Použitie elektronického podpisu pri úverovej a faktoringovej zmluve - Puchá, Nikoleta
Podstata úverovej a faktoringovej zmluvy. Elektronický podpis v podmienkach právneho poriadku SR. Novely zákona o elektronickom podpise. Použitie elektronického podpisu pri úverovej a faktoringovej operácii.