Corporate inventory management with value maximization in view - Michalski, Grzegorz
Základným finančným cieľom podniku je maximalizácia jeho hodnoty. Manažment aktív má prispievať k realizácii tohto základného cieľa. Článok predkladá modifikáciu modelu manažmentu aktív.