Income disparity of Czech agriculture - selected aspects - Boháčková, Ivana
Problematika mzdovej disparity v poľnohospodárstva. V článku je navrhnutý možný systém sledovania mzdovej disparity, ktorý by súčasné nedostatky odstránil. V jeho rámci je osobitný priestor venovaný regionálnym aspektom mzdovej disparity a vzťahu medzi mzdami a produktivitou práce.