Výučba krajinovedy a učiteľ - Kunovská, Ingrid, 1976-
Mnohojazyčná Európa a potreba ovládania cudzích jazykov. Ciele vyučovania cudzích jazykov. Interkultúrna krajinoveda. Krajinoveda a učiteľ. Učebné materiály pre výučbu krajinovedy.