Riziká kreatívneho účtovníctva pre čitateľov účtovnej závierky - Tumpach, Miloš, 1970-
Kreatívne účtovníctvo. Prístupy kreatívneho účtovníctva. Prístup bez modifikácie právnej podstaty transakcie. Nedodržanie legálnych postupov účtovania. Zavádzajúca prezentácia účtovných údajov. Vynechanie údajov. Zámerne chybné uvádzanie údajov a zavádzajúci spôsob prezentácie.