Možné priority českého předsednictví EU v ekonomické oblasti - Hřích, Jan
Predpokladaný stav únijnej agendy v oblasti vnútorného trhu a ekonomických politík v prvom polroku 2009. Záujmy Českej republiky v oblasti vnútorného trhu a ekonomických politík EÚ. Návrh možných priorít českého predsedníctva EÚ. Hodnotenie doposiaľ stanovených vládnych priorít predsedníctva pre vnútorný trh a ekonomickej politiky.