Bolonskij process i nekotoryje voprosy jego realizacii v Ekonomičeskom universitete g. Bratislavy - Gonda, Vladimír
Ciele Bolonského procesu v oblasti vysokoškolského vzdelávania. Príprava vysokokvalifikovanej pracovnej sily pre jednotný európsky trh práce. Aplikácia Bolonskej deklarácie na Ekonomickej univerzite v Bratislave.