Encouraging original thought - McCullough, Paul
Vzdelávanie študentov v minulosti a v súčasnej dobe. Nové možnosti vzdelávania súčasných študentov - využitie počítačov, internetu... Problém plagiátorstva pri písaní výskumných prác. Rozšírenie plagiátorstva medzi študentami - tri hlavné príčiny. Prečo a ako majú učitelia povzbudzovať študentov písať vlastné práce a nie plagiarizovať.