Aplikácia etických princípov v účtovníctve a audítorstve - Hvoždarová, Jana
Príspevok z konferencie s medzinárodnou účasťou "Etika v účtovníctve a audítorstve", ktorá sa konala na Ekonomickej univerzite v Bratislave v júni 2008. Pojem etika - história, charakteristika. Etika účtovníka. Etika audítora. Osoby zabezpečujúce aplikáciu etických princípov v účtovníctve a audítorstve.