Koncepcia energetickej hospodárnosti budov do roku 2010 s výhľadom do roku 2020
Analýza súčasného stavu. Dosiahnutie vyššej energetickej hospodárnosti budov v súvislosti so zámermi energetickej efektívnosti konečného využitia energie. Súbor opatrení pre systémové zlepšenie energetickej hospodárnosti budov. Dostupný potenciál úspor energie v budovách. Fondy financovania, podporné programy, fondy. Závery a prioritné opatrenia.