<The> Perspectives of Public Private Partnership in the Slovakia - Šebová, Miriam
Oblasti, v ktorých sa uplatňujú princípy PPP. Charakteristiky PPP. Skúsenosti s PPP v krajinách Európskej únie. Realizácia projektov PPP na Slovensku.