Analýza vývoja regionálnych disparít v krajinách Vyšehradskej štvorky - Vagaská, Jaroslava
Regionálne disparity v krajinách Európskej únie. Využitie variačného koeficientu pri analýze regionálnych disparít krajín V4. Variačný koeficient vypočítaný na základe údajov HDP na obyvateľa. F-testy o zhode rozptylov HDP na obyvateľa. Miera nezamestnanosti v krajinách V4.