Jak snížit fluktuaci zaměstnanců ? - Kunc, Ivan
Najčastejšie dôvody, prečo zamestnanci odchádzajú. Nedostatočná väzba medzi zamestnancom a priamym nadriadeným. Potreba stimulujúcej zmysluplnej práce. Nedostatok ocenenia, uznania, ohodnotenia. Nezrozumiteľné možnosti kariérneho postupu. Zabúda sa na výstupné pohovory.