Výška optimálneho vlastného vrubu poisťovateľa - Horáková, Galina
Charakteristika niektorých metód určenia časti rizika za ktorú ručí poisťovateľ v rámci stanovenia reťazca optimálnych zaisťovacích ochrán. Použitie postupu s aparátom kolektívneho modelu rizika, metodike skladania zaisťovacích ochrán a stanovenia funkcie celkových nákladov a ziskov.