Biomasa - ogólna charakterystyka, wartość energetyczna. Polskie przykłady wykorzystania drewna i słomy na cel energetyczny - Pudło, Patrycja
Využitie biomasy v Poľsku na energetické ciele. Využitie a zhospodárnenie biomasy v rôznom tvare - z odpadov domového hospodárstva, zo zbytkov z pretínania mestskej zelene, zo zvyškov agrárnej produkcie. Využitie dreva a slamy ako OZE.