Jak zvýšit efektivitu vzdělávání - Urban, Jan
Správne stanovenie rozvojových potrieb. Výber vzdelávacích metód. Tri spôsoby hodnotenia efektívnosti vzdelávania. Využitie nástrojov podporujúcich motiváciu ku vzdelávaniu.