Jazykové vzdělávání
Koľko jazykov vieš, toľkokrát si človekom. Kombinované štúdium šetrí náklady a zefektívni individuálnu výuku. Ako skedovať efektívnosť jazykovej výuky. Manažéri objavujú netradičné formy výuku jazykov. Učenie sa jazyka online má svoje výhody. Individuálna výuka cudzích jazykov má svoje pravidlá.