Nový zákon o audítoroch, audite a dohľade nad výkonom auditu - Krišková, Petra, 1981-
Hlavný cieľ nového zákona o audítoroch (zákon č. 540/2007 Z.z.) - zvýšenie kvality práce audítorov, audítorských spoločností a dohľadu nad výkonom auditu. Implementácia smernice EÚ do tohto zákona.