Málo známa poistná ochrana - Nagyová, Izabela
Poistenie právnej ochrany, jeho charakteristika. Špecifická právna pomoc. Poistenie právnej ochrany motorového vozidla a vodiča. Príklady z praxe pre poistné právo, nájomné právo, vlastnícke právo, susedské právo, pracovné právo.