Spracherwerb und Interferenz: Fehlerquellen im Sprachsystem der Ausgangs- und Zielsprache - Adamcová, Lívia
Problematika interferencie. Hľadanie mechanizmov na odstránenie najčastejších dôvodov tzv. cudzieho akcentu. Lingvodidaktický výskum.