Riadenie a optimalizácia biznis procesov - Škurla, Peter
Pojem workflow (tok práce). Výhody automatizovaného systému riadenia toku práce. Ďalšie pojmy definované organizáciou Workflow Management Coalition. Časti workflow systému.