Zákon o službách zamestnanosti s komentárom - Tichý, Miroslav
Novela (zákon č. 139/2008 Z.z.) zákona č. 5/2004 Z.z. rozširuje a posilňuje kompetencie ústredia a úradov v oblasti poskytovania služieb zamestnanosti uchádzačom o zamestnanie, záujemcom o zamestnanie, zamestnávateľom, samostatne zárobkovo činným osobám a ďalším pravnickým a fyzickým osobám. Zmeny, ktoré priniesla novela s komentárom.