Tvorba cien, náklady, kalkulácie - Kašiar, Ján
Pojem náklady - peňažné vyjadrenie spotreby prostriedkov a práce na určitú činnosť. Priame a nepriame náklady. Kalkulačný vzorec. Príklady kalkulácií ceny výrobkov. Vplyvy, ktoré pôsobia na cenovú tvorbu a v konečnom dôsledku aj na výšku ceny.