Cenová exploze v mezinárodním obchode zemědělskými produkty - Sereghyová, Jana
Vývoj cien obilovín a olejnín v rokoch 2000-2007. Hlavné dôvody pre prudký nárast dopytu po olejninách, obilninách a cukrovej trstine. Cenová explózia v medzinárodnom obchode s potravinami a ropou. Energetické využitie poľnohospodárskych produktov . Svetová mapa hladu.