Hlavně legálně - Štajer, Libor
Vonkajšia reklama a zákon č. 40/1995 Zb. o regulácii reklamy platný v Českej republike. Reklama založená na pravdivých informáciách. Reklama v súlade s dobrými mravmi. Reklama a podprahové vnímanie. Vonkajšia reklama a dodržiavanie stavebného zákona. Reklama pri diaľniciach.