Nástroje proexportní politiky státu a podnikatelská sféra - Mráček, Karel
Priame a nepriame formy štátnej podpory exportu a ich inštitucionálny rámec. Štátna podpora exportu v Čechách. Podpora štátu zameraná na financovanie exportu a vstupu na zahraničné trhy. Podpora štátu zameraná na prezentáciu firiem na špecializovaných výstavách a veľtrhoch v zahraničí. Služby štátu v obchodno- ekonomickej oblasti v zahraničí. Podnikateľské subjekty a ich záujmy na podpore exportu. Podpora high-tech exportu.